My lucahnovel

Posted by / 11-Oct-2015 01:50

My lucahnovel

Dulu pernah Ami dirotan abahnya, akibat makan nasi tumpah-tumpah atas meja, tapi Ami masa itu cuma 5 tahun, memorinya kabur kabur akan radius taburan nasinya tapi parutnya hingga ke hari ini masih ada lagi.Kakinya diangkat tinggi ketika melangkah, mengelak ruang rumah yang sempit.Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.Langkahnya lambat-lambat menuju ke dapur sambil genggam tangannya masih menggesek-gesek pada rambut.

aku beli semasa aku di kolej & aku tekad untuk tidak membawa pulang ke rumah. aku beli semasa aku di kolej & aku tekad untuk tidak membawa pulang ke rumah. Sedangkan kalau ngkorg baca sinopsis dia, pasal Bella. Ending yang mengecewakan & plot cerita lambat auntuk tangkap pembaca. Selain terlalu banyak adegan senggama & penggunaan babak yg berulang-ulang, aku memutuskan untuk buat-buataku beli buku ni sebab tajuk dia & aku expect dia best but aku end up dengan kekecewaan. Pengulangan ayat yg berulang pun sangat annoying nak baca. Kau nantikan 1 junaman yang mampu mengocakkan jantung, tapi junamannya hanya setinggi dari tingkat 1 dan tiba-tiba kau sudah tiba di platform penamat. Pengulangan perkataan yang agak melampau membangkitkan ketidaksenangan ketika pembacaan. terbantut mood tiap kali ada pengulangan perktaan/ayat yang sama. Terbitan #Lejen Press Rating: 8.5/10P/s: 2 gadis dan 1 keluarga Psiko.cerita yg ganas dan horror.sesiapa minat citer horror dan cannibalism myb boleh hadam kisah2 dlm buku ni.aku, plot dan misteri manusia bertopeng babi tu menarik tapi ending die mcm tergantung skit...anyway..boleh lah dibaca tuk menghiburkan hati pembaca.ciri2 psiko perlu ada dlm diri anda...hahaha.. Umpamanya kau dibawa ke menaiki roller coaster, mendaki dan mendaki dan mendaki. bro spoil la asyik ulang perkataan yang sama dalam satu page..

my lucahnovel-54my lucahnovel-19my lucahnovel-79

Ending yang mengecewakan & plot cerita lambat auntuk tangkap pembaca. Selain terlalu banyak adegan senggama & penggunaan babak yg berulang-ulang, aku memutuskan untuk buat-buat tertinggal di bilik bila check-out kolej nanti. Guwa ingatkan ape la yg Nasrul buat sampai bila jatuh cinta kat dia.

One thought on “my lucahnovel”

  1. Bir iki dakika bekledikten sonra yavaş yavaş çıkarıyor, sonra tekrar sokuyordu. Bir müddet o şekilde bekledikten sonra yarağını götümden çıkarıp beni ayağa kaldırdı, dudaklarımdan öptü. Bacaklarını kapattı, iyice uzandı, “Arkanı dön, üstüne otur! Ben otururken o da bir eliyle götümün yanaklarını ayırıp bir eliyle de yarağını tutup götümün deliğine yerleştirdi, yavaş yavaş hepsini alana kadar oturdum.