Sex sama janda gemuk melayu makcik gemok 3gpking dating 2nd date

Posted by / 03-Sep-2014 05:10

Sex sama janda gemuk melayu makcik gemok 3gpking

Bini aku tu dah la pakai baju kuning lengan panjang yang ketat, seluar pulak jeans ketat…mencanak2 kote aku di pejabat. Aku mengarahkan Suhana supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Aku pun agak busy di pejabat hari tu, jadi seharian memang aku tak SMS Suhana.

Mencanak kote aku apabila melihat isteri aku masih lagi bertudung bawal,menyelak baju dan bra dia menampakkan teteknya yang putih ranum. Aku lihat Khairul ni tidak la kacak pun, dia berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. Malam tu selepas kami selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv aku cuba berbicara soal Khairul.

Aku selalu membayangkan yang dia bersetubuh dengan lelaki lain.

Bila berfantasi tu nafsu seks aku jadi membuak-buak.

Darah aku jadi menyirap bila Suhana puji Khairul begitu. Tapi bila aku tatap balik gambar tu lihat Sue berjalan beriringan dengan Khairul aku jadi stim. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi.Aku mula berani menceritakan fantasiku pada Suhana. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dengan pengantin lelaki.Berdenyut kote aku dengar cara dia cerita punya details and macamana supaya diorang tak kantoi.Khairul asyik minta Sue jadi kakak angkat dia, jadi Sue terima la Khairul dengan Lili jadi adik angkat.2 minggu sudah berlalu sejak Suhana di fuck Khairul.Setelah berbincang dengan Khairul melalui Whazup, Aku mengaturkan supaya Khairul men fuck isteriku sekali lagi. Khairul memang bekerja di KL, jadi memang tiada masalah. Aku membuka pintu, dengan wajah tersenyum jahat mereka bersalaman dengan aku. Tapi muka memang gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. Isteriku yang sewaktu itu sedang menonton tv memandang mereka sambil tersenyum kelat.

sex sama janda gemuk melayu makcik gemok 3gpking-5sex sama janda gemuk melayu makcik gemok 3gpking-84sex sama janda gemuk melayu makcik gemok 3gpking-60

Ikram menghulurkan tangan untuk bersalaman dengan Suhana. Ibarat seorang guru, Suhana menasihati mereka supaya sambung belajar.