Tumblr bini main dgn boss dating love married

Posted by / 21-Oct-2016 05:03

Tumblr bini main dgn boss

Sambil tu tangan ku mula menjelajah kepeha Susan dan akhirnya singgah di celah peha Susan. Aku pun menggosok-gosok alur pantat Susan yang kemerahan itu. Aku menindih Susan dan mula menghayun makin lama makin laju.

Susan menyuruh aku menjilat pantatnya dan aku pun menurut saja. Aku jilat pantat Susan dan tanganku memainkan kelentitnya yang tersembul. Oleh sebab aku dah keluar dan masih muda maka recovery ku amat bertenaga. Aku rasa Susan dah keluar banyak kali sebab pantat amat lencun sampai meleleh-leleh air.

Sampai di bilik tidur, kami bercemolot lagi dan Susan menyuruh aku menanggalkan pakaiannya satu persatu.

Menggigil tanganku kerana first time membogelkan perempuan dan tengok tubuh badan perempuan tanpa seurat benang secara live.

Aku merasa gementar dan naik stim sebab bau perfume Susan yang sungguh menggoda.

Susan berbual mesra denganku hingga aku rasa comfortable.

Aku hanya tersenyum dan memberanikan diri memegang tangan Susan. Susan memuji batangku yang besar dan nampak lagi hebat dari kepunyaan suaminya.

Susan mencium pipiku dan kemudian kami French kiss. Aku pun memberanikan diri meramas-ramas buah dada Susan yang boleh tahan besar tu.

Aku kata aku masih solo tapi Susan mengusik takkan lelaki handsome macam aku tak ada girlfriend. Aku pun bodeklah kata sebab dia bijak, cantik, menarik dan sexy.

Lepas SPM aku pun buat kerja part-time si buah syarikat sementara nak tunggu result keluar. Dia ni memang cun dan bodynya memang menarik tambah-tambah lagi dia suka pakai yang sexy-sexy.

Namanya Susan Tan dan sudah berkahwin tapi belum ada anak lagi.

Terangkat-angkat tubuh Susan dan rengekannya makin kuat. Tangan Susan mencari Batangku yang sudah tegang kembali dan menujukan kelubang pantatnya. Susan meraung-raung kenikmatan dan memuji-muji kehebatanku. Position doggie memang sedap sebab bertembung dengan punggung Susan yang montok.

Tiba-tiba tubuh Susan jadi kejang dan dia melepaskan raungan yang kuat. Perlahan-lahan batangku meneroka lurah nikmat Susan. Aku dah tak dapat tahan dan terpancut dalam lubang pantat Susan.

tumblr bini main dgn boss-64tumblr bini main dgn boss-34tumblr bini main dgn boss-14

Body Susan memang cantik dengan bulu jembutnya bercukur cantik.

One thought on “tumblr bini main dgn boss”